Direct Assigning Muck - Good To The Last Aime.

Vagabond Skor

Det är kul med kläder och skor tycker jag , för det kommer hela tiden nya modeller och det är kul att matcha och fixa så att man känner sig fin. Det gör så mycket om man har kläder på sig som man tycka om och som man trivs med. 
Ja man vill ju så gärna att man ska kunna göra mycket och ha kul och se fin ut samtidigt. Ett skomärke som jag tycker är väldigt bra och som håller bra, är Vagabond skor dom är riktigt bra och jag har flera av deras skor.

Bra och håller länge 

Ja det är ju underbart när man hittar skor som man tycker om och som inte är så dyra och som håller bra. Ja det är ju något som man verkligen uppskattar och tycker om. Det finns så mycket som man skulle vilja göra och som man kan göra om man har rätt kläder och skor på sig.
Ja det är kul att hitta lite nytt då och då för det behöver man ju, saker och ting går sönder och det blir slitet så då är det bra att skaffa sig lite nytt och fräscht som man tycker om. Det finns ju så många ställen som säljer bra kläder och skor tycker jag, det gäller att kolla runt lite bara. Och sen så kan man hitta väldigt mycket online också och det är ju så smidigt för man kanske bor på ett ställe som inte har en viss affär och då kan man beställa det enkelt och smidigt så slipper man att ge sig ut och leta rätt på det som man vill ha. Ja det tycker jag är väldigt smidigt och enkelt att göra när man vill shoppa något nytt men inte orkar ge sig ut och springa i affärer. Ja det finns mycket att göra.